Gezocht een gastgezin voor een man met het syndroom van Down.

We zoeken een gezin, waar hij voor drie dagen in de week zou kunnen komen logeren in de omgeving Alblasserwaard - Dordrecht

Wat voor ons heel belangrijk is dat hij zich verder kan ontwikkelen. Aan de ene kant laat hij middels gefaciliteerde communicatie (GC) zijn hoog spiritueel bewustzijn zien aan de andere kant heeft hij de grootste moeite om zich in onze dagelijkse realiteit te handhaven. Wij zouden zo graag deze twee werelden meer met elkaar verbinden.

Je vragen van jou een open, liefdevolle en nuchtere kijk op het leven, want hij zal door zijn gedrag en zijn woorden je op plekken in je bewustzijn brengen, die nog ongezien zijn. Maar aan de andere kant vraagt hij jouw geduld om nieuwe vaardigheden te leren.

We hopen ook dat je bereid bent om de methode GC te leren. Want we zijn bezig om zijn kennis over creatieve processen in boekvorm uit te geven. Kennis, die naar onze mening, een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze nieuwe samenleving.

Ter kennismaking willen we eerst beginnen met 1 nacht in de week.

Alles wat op deze website staat is geïnspireerd door zijn inzichten.

Werk je zelf al in de gehandicaptenzorg? En ben je de institutionalisering van deze mensen meer dan zat? Dan is dit misschien een ultieme kans om hieruit te stappen.

De dagen kunnen in onderling overleg bepaald worden. We wonen zelf in Streefkerk een gemeente vallend onder Molenlanden. Afhankelijk van de afstand kan ook gekeken worden of dit aansluitend of aparte dagen zijn.

Het wordt betaald uit een PGB. De vergoeding bedraagt bruto € 210,= per 24 uur.

Niet gevaccineerd zijn is een pre.
 

We zijn te bereiken onder telefoonnummer 06 536 70031 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interview in de koorddanser: https://www.kd.nl/2014/09/29/michael-eikelenboom/